fbpx
7

Studiu de caz refacere hală producţie Vaslui. Slideshow

Am recondiţionat în urmă cu 5- 6 ani o hidroizolaţie pe o hală cu acoperiş,  structură acoperiş făcută cu elemente prefabricate pretensionate (chesoane),  acoperiş lovit din plin de soartă pe toate părţile; chesoanele au provocat distrugere completă hidroizolaţie membrane bituminoase prin mişcări proprii de dilatare termică şi mişcările de structură clădire (stare hidroizolaţi existentă: distrusă în procent de 100%), în plus pantele acoperişului au fost executate greşit pe vremuri, conducând la apariţia şi existenţa bălţilor dăunătoare remarcabile ca mărime şi adâncime…

[kml_flashembed movie=”http://prelasti.ro/romania/wp-content/uploads/2007/filme/Vaslui.swf” height=”537″ width=”716″ /]

Comentează, sugerează, întreabă, consultă specialiştii noştri!

admin
 

Autorul lucrează de 20 de ani în prefabricarea și montajul prelatelor hidroizolante cu durata pe viață cuprinzând izolarea acoperișurilor terasă, izolarea iazurilor și bazinelor de apă, izolarea perimetrală a ferestrelor și ușilor cu benzi de cauciuc tăiate la dimensiune. În timpul său liber studiază sportul aikido care o vede arta marțială ce are scopul de a suporta dezvoltarea personală a partenerului, filosofie care o aplică cu desăvărșire atât în viața personală căt și în cea profesională concentrându- se la servirea clienților sprijinind atât proiectarea respectiv execuția hidroizolațiilor cât și supervizarea periodică pe o perioadă de 50 de ani a lucrărilor gata executate oferind astfel sprijin fizic pe jumătate de secol.

 • civil proiect spune:

  Aceasta hala la care faceti referire nu a fost proiectata de societatea noastra. In consecinta va rugam sa nu mai folositi numele societatii noastre in prezentarea materialelor dumneavoastra

 • Izolatorul spune:

  Stimati Domni,

  In primul rand va multumim ca ne-ati vizitati blogul.

  Nu am facut referire la firma Dvs. si la nici o firma de proiectare din zona, de fapt la nici o firma de proiectare de nicaieri. Dealtfel hala in cauza a fost construita in urma cu multi ani, inca in ,,epoca de aur”.
  In alta ordine de idei, nu ne-am fi permis sa va mentionam numele sau orice informatie despre Dvs., fara cel putin un preaviz din partea Dvs. pentru ca respectam dreptul la confidentialitate a partenerilor nostri si a tuturor…
  Rog nu ezitati sa ne scrieti daca va mai putem sta la dispozitie cu orice alta eventuala informatie.
  Va multumim.

 • pop94 spune:

  Subscriem la cele postate de alti proiectanti: NICI NOI nu am proiectat hala la care faceti referire… Asa incat, daca tot afirmati „nu ne-am fi permis sa va mentionam numele […] fara un preaviz din partea Dvs.”, atunci nu o faceti Domnilor ! Renuntati la formulari nefericite de genul „Draga x s.r.l., ai rezolvat in urma cu 5-6 ani o hala…” – nu eram noi; nici noi, nici altii…
  Acestea fiind spuse, NOI NE DEZABONAM.

 • Izolatorul spune:

  Stimate Domn pop94,

  Pentru a evita orice eventuala viitoare discutie am corectat formularea de la inceputul textului si in loc de ..Ai…” am introdus cuvantul de ,,Am…”.
  Pe partea cu confidentialitatea nu credem ca este cazul sa ne repetam…
  Iar faptul ca v-ati dezabonat este decizia Dvs. si noi o vom respecta.
  Va multumesc.

 • ISTOCOM spune:

  STIMATI DOMNI,
  NU NOI AM PROIECTAT SI NICI NU AM EXECUTAT HALA LA CARE FACETI REFERIRE .DE ASEMENEA, NICI NU ATI OBTINUT ACORDUL NOSTRU SI NICI UN EVENTUAL PREAVIZ DIN PARTEA NOASTRA PENTRU A NE FOLOSI NUMELE .PE CALE DE CONSECINTA, VA RUGAM SA NU MAI FOLOSITI NUMELE FIRMEI NOASTRE PENTRU PROMOVAREA MATERIALELOR DUMNEAVOASTRA, INDIFERENT DE CALIATEA LOR, DEOARECE NU VREM SA NE FIE ASOCIAT NUMELE CU ASEMENEA GEN DE RECLAMA .

 • Izolatorul spune:

  Inca o data precizam ca nu l-am folosit niciodata numele Dvs. si nici nu intentionam sa il folosim niciodata intr-un loc public precum acesta, fara un preaviz explicit formulat in acest sens de Dvs.
  Rugam nu mai faceti observatii, inscrieri ce nu acopera realitatea.
  Multumim.

 • invest grup spune:

  Chiar intentionam sa contactam aceasta firma pentru o lucrare de investitii dar se pare ca altii ii vorbesc de bine.Cu asa lucrari reclama e gata facuta.
  Multumim ca ne-ati fost de ajutor fara sa vreti.

 • >