fbpx
4

Ce nu v- a plăcut la lucrare? Video

Beneficiar lucrări Prelasti România din Tîrgu- Jiu este omul de gen ,,cuvinte puţine şi strict la subiect”.

admin
 

Autorul lucrează de 20 de ani în prefabricarea și montajul prelatelor hidroizolante cu durata pe viață cuprinzând izolarea acoperișurilor terasă, izolarea iazurilor și bazinelor de apă, izolarea perimetrală a ferestrelor și ușilor cu benzi de cauciuc tăiate la dimensiune. În timpul său liber studiază sportul aikido care o vede arta marțială ce are scopul de a suporta dezvoltarea personală a partenerului, filosofie care o aplică cu desăvărșire atât în viața personală căt și în cea profesională concentrându- se la servirea clienților sprijinind atât proiectarea respectiv execuția hidroizolațiilor cât și supervizarea periodică pe o perioadă de 50 de ani a lucrărilor gata executate oferind astfel sprijin fizic pe jumătate de secol.

 • Radvan Remus spune:

  Salutare !
  am o casa batraneasca in timisoara pe care intentionez sa o renovez pt a locui in ea, o problema majora este ca ploua pe undeva inauntru,am inlocuit tiglele crapate care sunt de teracota si un latet rupt, si tot mai picura, din interior zona care picura este undeva sub muchia de la acoperis si undeva sub cosul de fum care nu mai este functional. Este o problema de izolatie ? ce sfaturi mi-ati recomanda ?
  Va multumesc !
  Cu stima,
  Radvan REmus

 • Izolatorul spune:

  Buna ziua,

  Puteti avea probleme de infiltratii din cauza rostului tehnic aflat intre cos si invelitoarea tigla, respectiv puteti avea punte termica in zona, punte care genereaza condens care il puteti sesiza chiar sub forma de infiltratie.

  Puteti trimite cateva fotografii interior casa si invelitoare acoperis zona cu pricina la adresa office@briseal.ro pentru a se putea intelege mai precis problema?

  Va multumim.

 • george spune:

  realizati lucrari si in Targoviste?

 • >